Nyheter

Nytt kontrakt!

Polymore AB tecknar kontrakt för leveranser av POLYMORE till ledande tillverkare av scrubbers för avgasrening på fartyg.

Läs mer


Polymore vinner pris!

Bålstaföretaget Polymore AB har vunnit Bona Postulata-priset 2019. Priset är ett lokalt näringslivspris som vill uppmuntra företag med säte i Uppsala län med stark tillväxtpotential.

Företaget Polymer AB som tillverkar utrustning för användning vid rening av vatten inom kommun, industri och marinsidan har tilldelats Bona Postulata-priset 2019.

Bakom priset står 18 stycken välkända företag och näringslivsorganisationer i länet som på det här sättet vill bidra till att företag med goda förutsättningar utvecklas och får den uppmärksamhet och draghjälp de förtjänar. Det är pristagarnas tillväxtpotential som avgör vid juryns bedömning av vilka nominerade som skall belönas.

2019 års jury bestod av landshövding Göran Enander, Patrik Rindstål från Advokatfirman Lindahl och Maria Wigenfeldt från PwC.

För mer information kontakta Boel Mannström boel.mannstrom@polymore.se 0171-51500

patrik.rindstal@lindahl.se
maria.wigenfeldt@pwc.com

www.polymore.se
www.bonapostulata.se

Läs mer


VA-Mässan 2018 i Jönköping

POLYMORE kommer att ställa ut på VA-Mässan 2018 (25-27 september) i Jönköping. Vi kommer att visa upp en stor del av vårt produktutbud.

Vår monterplacering är B03:46.

Välkommen!

 

Läs mer


Information avseende Polymore ABs hantering av personuppgifter

Dina kontaktuppgifter har vi registrerat i samband med köp av våra produkter eller så kan vi ha fått dem vid ett personligt besök, på en mässa eller vid något annat tillfälle. Vi kan också samlat in uppgifter manuellt från publika sidor på webben (t ex hemsidor, eniro.se, allabolag.se, hitta.se, Google och andra webbplatser)

Enligt en ny EU-lagstiftning (GDPR) vill vi informera dig om vad vi lagrar och att du när som helst kan begära att dina uppgifter tas bort.

Fakta om de uppgifter vi har på dig:

  • Vi lagrar personuppgifter på dig kopplat till det företag du arbetar på. De uppgifter vi lagrar är ditt för- och efternamn, ev befattning, ev avdelning, e-postadress och telefonnummer,
  • Vi sparar dina uppgifter tills du meddelar att du inte längre vill.
  • Du kan när som helst meddela att vi ska ändra felaktiga uppgifter.
  • Vi säljer aldrig ut dina kontaktuppgifter till andra aktörer.
  • Vi delar inte dina kontaktuppgifter med andra aktörer, förutom i de fall det föreligger skyldighet p g a produktens beskaffenhet och användningsområde, vilket är mycket sällsynt. I dessa fall kommer vi begära ett samtycke från dig först.
  • Du kan kontakta oss om du vill veta mer om dina lagrade uppgifter eller om du vill bli borttagen ur vårt register på följande ”länk”

Du kan läsa mer om hur vi hanterar GDPR här. Du kan vända dig till Datainspektionen som är tillsynsmyndighet om du tycker att vi hanterar dina uppgifter på ett felaktigt sätt.

Läs mer


Order till världens största anläggning

Polymore har fått en order på att leverera polymerupplösare till vad som kommer bli världens största anläggning för odling av laxsmolt. Utrustningarna kommer levereras i slutet av 2017.

Läs mer


Polymore medlem i Varim

Polymore har gått med i Varim. Varim är branschorganisationen för konsulter, entreprenörer och produktleverantörer inom vattenrening och vattenbehandling. Som branschorganisation tydliggör Varim medlemsföretagens bidrag till att säkerställa en långsiktig och hållbar vatten- och avloppsförsörjning.

 

Varim verkar för att vara en kunnig företrädare för medlemmarnas intressen.
Varims medlemsföretag står för mångårig erfarenhet, stor expertis och teknik i framkant. För att våra kunder ska få bästa möjliga lösning, agerar Varim för branschens gemensamma intressen gentemot lagstiftare, myndigheter, VA-huvudmännen samt andra aktörer och organisationer – med stärkt konkurrenskraft för våra medlemmar och för branschen som helhet som det övergripande målet.

 

Polymore ser att medlemskapet i Varim är en plattform som kommer att skapa mervärde för er som kunder.

Läs mer


VA-Mässan 2016 i Jönköping

POLYMORE kommer att besöka VA-Mässan 2016 (27-29 september) i Jönköping. Vi kommer att visa upp en stor del av vårt produktutbud. Vår monterplacering är B01:79. Välkommen!

VA16_webb_300x87_

Läs mer


Polymore har deltagit i utredning tillsammans med Stockholm Vatten

Polymore har deltagit i en utredning som genomförts av Stockholm Vatten.

 

Hela rapporten finns nedan:

  Rapport säker spolning

Läs mer


Ny medarbetare

Vi välkomnar Vladimir ”Vladde” Ristic till Polymore. Vladde är ny resurs inom vår produktion.

Ni kan nå vladde på 0171 – 667273 samt vladde@polymore.se

Läs mer


VA-Mässan 2014 i Jönköping

POLYMORE kommer att besöka VA-Mässan 2014 i Jönköping. Vi kommer att visa upp en stor del av vårt produktutbud. Vår monterplacering är B01:100. Välkommen!

VA_logo_datum_2014_vekt

Läs mer


Polymore